Sesvete – Rudan Labin čak 34 minuta isključenja: Gubica – Milošević sudili pravi rukometni “rat”!

0
237

U pravom rukometnom “ratu” u kom je najbolji svetski sudijski par Gubica-Milošević podelio čak 34 minuta isključenja, od čega 22 domaćinu, Sesvete su osvojile za njih verojatno i ključne bodove u borbi za ostanak u Premijer HMRL.

S druge strane, Labinjani ponovo nisu bili pravi, a opravdanje im ne može biti ni zaista veliki broj isključenja od strane sudija jer su dosta često kasnili u duele. Odbrana nije bila na nivou, pogotovo u prvih 30 minuta igre.

Dovoljno je reći da je poslednji egal na semaforu stajao u 16. minutu kad je Ratkajec “poravnao” na 7:7. Od tog trenutka pa sve do kraja Sesvete imaju prednost, i to osetnu. Približili su se Kovari tek u 38. minutu na dva gola razlike kad je Marić smanjio na 17:19, ali gosti su odgovorili serijom 0:5 za kraj svih domaćih nadanja.

U labinskim redovima jedini je na potrebnom nivou bio Mario Ratkajec s osam golova dok su goste predvodili Mislav Perković i Nikola Mirosavljević s po sedam golova, a na golu je stajao najbolji igrač susreta, Matej Mudrinjak koji je odbranio 13 lopti (36%).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here