SEHA – Viktor Stavropolj golom u poslednjoj sekundi skinuo bod SKA Minsku!

0
519

Nova sezona SEHA Gazprom lige „Istok“ je počela juče utakmicom gde su snage odmerili SKA Minsk i novajlija u takmičenju Viktor iz Stavropolja. SKA Minsk je bio favorit ali očigledno je ostavilo posledice poraz u Superkupu Belorusije od Meškov Bresta je je ova utakmica završena sa 30:30.

Utakmicu je otvorio Barančik a zatim Nekrasov izjednačava. Prvi put Viktor dolazi do vođstva upravo preko Nekrasova (3:4) a zatim Iljtinski povećava na 3:5. Dobro su se držali gosti iz Stavropolja do 11. minuta a zatim Lukašenok preokreće prednost u korist SKA Minska. U nastavku ponovo gledamo rezultatsku klackalicu gde se prednost seli sa jedne na drugu stranu. U 20. minutu Viktor ponovo vodi +2 a u 28. minutu SKA Minsk dolazi do 16:14 da bi Nekrasov smanjio zaostatak na 16:15 gde se ide na odmor.

U drugom poluvremenu ista pesma. Malo vodi domaćin, malo gost. U 57. minutu Viktor ima 28:29 a zatim Belevski i Šabelnjikov pogađaju te SKA Minsk ima pobedu u džepu. Ostalo je još ceo minut a 30 sekundi pre kraja gosti su zatražili tajm – aut. Nekrasov je sekundu pre kraja poslao loptu u gornj levi ugao i doneo veliki bod svojoj ekipi.

Kod domaćina je Igor Belevski postigao 12 golova (14 pokušaja). Kolos i Kovaljev su imali 12 odbrana.

Viktor je s 10 golova vodio Nikita Iljtinski sa 10 golova (12 pokušaja) dok je Rus srpskog porekla Radomir Vračevič imao učinak 1/2. Tretinko i Zabolocki su upisali 11 odbrana.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here