Sedrik Soraindo ostaje u prestonici Rumunije – Kemal Hamzić u Koksu – David Fernandez napustio Vislu!

0
350
FC BARCELONA LASSA - ADEMAR LEON

Turski Bešiktaš, koji će igrati na turniru „Krste Andonovski Ustaš“ u Ohridu, pravi respektabilan tim. Posle Radojkovića i Cvetka, sledeće pojačanje je poljski pivot Mateuš Piehovski (Visla Plock, Ademar Leon, Viktor Stavropolj, Emsdeten).

Visla Plok i španski desni bek David Fernandez raskinuli su saradnju koja je važila do 2025. godine. Španac je jednu sezonu proveo u Plocku, prethodnu je bio na pozajmici u Ademaru, ali nije ubedio čelnike Visle da ga vrate.

Šampion Belorusije Meškov Brest saopštio je da je potpisan ugovor na još tri sezone sa golmanom Andrejem Čmeljem. Ovaj 22-godišnji golman je prošle sezone debitovao u prvom timu, ostavio odličan utisak i ostaće u Brestu do 2026. godine.

Finac Koks najavio je potpisivanje 25-godišnjeg srednjeg beka iz Bosne i Hercegovine Kemala Hamzića. Dolazi iz španske Gvadalahare, a ranije je igrao u Konjuhu iz Živinica.

Francuski pivot Sedrik Soraindo, iako je najavljivano da završava karijeru, nastaviće da igra još najmanje jednu sezonu. Soraindo je potpisao novi jednogodišnji ugovor sa rumunskim šampionom Dinamom iz Bukurešta.

Sporting iz Lisabona pojačao se 20-godišnjim Žoaom Gomešom, koji igra na poziciji srednjeg beka. Gomeš je ranije bio deo Aguaš Santasa.

Trećeplasirani tim iz Portugala, Benfika, posle Filipa Taleskog, promovisao je novo pojačanje, a to je srednji bek Aguaš Santasa, 21-godišnji Rui Baptista.

Rumunski tim Krajova pohvalio se potpisom golmana španske reprezentacije Darle Zogbi De Paule. Poslednji put je branila u francuskom Brestu, a u Krajovi će zameniti Jovanu Risović, koju čeka duga pauza.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here