SBbet Prva liga CG (M) – Lovćen bolji od Budućnosti, Budvanska rivijera porazila Sutjesku!

0
134

Da će se rukometaši Lovćena “prošetati“ crnogorskom ligom pokazao je i meč petog kola – aktuelni šampion je bez problema savladao Budućnost Podgoricu u gostima (34:24).

Sastav Pera Miloševića ima maksimalan učinak, a jedan meč dobio je službenim rezultatom – derbi sa Budvanskom rivijerom Budva u drugom kolu.

U trijumfu protiv Budućnosti najefikasniji je bio kapiten Mirko Radović sa šest pogodaka, dok je za domaćina pogodak više dao Darko Đurković.

Budvanska rivijera je uz 10 golova Đorđa Peruničića i jednim manje Boža Brnovića slavila u Nikšiću protiv Sutjeske (35:30), u čijim redovima se Vladan Lončar sedam puta upisao u listu strelaca.

Berane 1949 je bilo bolje od Brskova u Mojkovcu (37:30) – osam golova za goste dao je Željko Femić, dva više od Petra Čampara i Nikole Babovića, dok je kod domaćina najefikasniji bio Ognjen Čigoja sa šest.

Rudar je u petak savladao Jedinstvo (41:25), a poslednji meč petog kola 6. novembra odigraće Partizan 1949 i Mornar 7.

TABELA: Lovćen 10, Rudar 8 (meč manje), Budvanska rivijera Budva 7, Berane 6, Budućnost Podgorica 4 (meč manje), Mornar 4 (meč manje), Partizan 2 (meč manje), Sutjeska 2, Jedinstvo 2, Brskovo 0 bodova

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here