Saša Bošković se žalio – “Ceco, bio sam zaključan u hodniku”, Šimičiću najdraža pobeda!

0
498

Velika se “prašina” digla u srpskoj rukometnoj javnosti posle optužbi trenera Bekamenta Saše Bošković na račun domaćina iz Inđije da je napadnut od strane obezbeđenja nakon crvenog kartona koji je zaradio na drugoj utakmici polufinala ARKUS lige protiv Železničara.

Predsednik ŽRK Železničar Jovan Živanović oštro je demantovao izjavu Boškovića, a zatim ga optužio za „spinovanje“ priče jer kako on ističe upravo se desilo suprotno od onoga što je medijima rekao trener Bekamenta.

  • Najkraće što bi mogao da kažem je da je to jedna velika budalaština, pa ko može da, napadne čoveka od dva metra visine koji je usput težak 120kg, zamislite vi to. – započeo je svoju verziju Živanović te nastavio:
  • Svi kažu pusti Saleta, a on se već 15 godina tako ponaša u srpskom rukometu – u dahu priča predsednik aktuelnog prvaka Srbije.

O samom incidentu Živanović vidno potresen događajem dodaje da su takva pravila rukometne utakmice koju su delegati pred utakmicu i u Aranđelovcu i Inđiji napomenuli da službeno lice ili igračica koji budu isključeni moraju napustiti teren.

  • Sekretar našeg kluba uz pratnju šefa obezbeđenja sproveli su Bošković kroz pominjani hodnik do tribina upravo iz razloga da ga neki od navijača ne bi fizički napali.

Šta više Jovan Živanović ističe da je Bošković nasrnuo na šefa obezbeđenja Stevana Temerinca koji je odmah pozvao policiju, a i sam je nekada bio član MUP-a Srbije.

  • Došla su tri policajca, uzeli su izjavu od njega, pa zar mislite da bi mi iz kluba kontaktirati organe reda da smo sami započeli incident. To je nesreća, i za srpski rukomet kad takav čovek vaspitava decu i bitiše u ovom našem sportu.

Za kraj razgovora Živanović ističe da je Bošković i ranije imao slične ispade i ranije jer je nedavno napadao službena lica a i u utakmici u sredu se isto dogodilo.

  • Ne znam kako delegat nije zapisala ili se oglasila povodom fizičkog napada na nju tokom utakmice, ponovo ono „nemojte to je naš Sale“ a u Aranđelovcu je prošle godine takođe napadao dve žene iz Čačka koje su sudile tu utakmicu, ne znam zašto se to trpi.

Predsednik Železničara ističe i da su se devojke Bekamenta na terenu ponašale fer i sportski.

Izabranice Vlade Šimičića u nedelju u Aranđelovcu igraju odlučujuću utakmicu za prolaz u finale.

Što se tiče konferencije išla je u čudnom pravcu. Saša Bošković je objašnjavao kako je napadnut a to je izgledalo ovako:

  • Dobio sam crveni i izašao napolje. Ceco, bio sam zaključan u hodniku. Sa gospodinom nekim koji me je napao, ja ne znam ko je. On je mene udario. Branio sam se. Ne znam šta će ti ljudi tamo. Šta će tu policija? Bio sam zaključan u hodniku! Koji ljudi? Ovaj jedan što je došao ima majicu kluba, ja ne znam ko je, ali ima majicu. Ovaj drugi je došao u civilu, rekao je Bošković.

U jednom trenutku se čulo i kako Ljubica Ivković, jedna od rukometašica, govori:

  • Nemam šta da kažem osim da se vidimo u nedelju u Aranđelovcu.

Dunja Tabak se vratila na glavu temu, govorila je o utakmici a isto to je uradio i trener Šimičić koji je dodao da mu je ovo najdraža pobeda u karijeri.

Kako je cela konferencija izgledala pogledajte ispod:

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here