Sandra Korlevska i Ana Marija Taleva pojačale Pelister!

0
241

Ambiciozni tim Pelistera nastavlja sa kompletiranjem tima pred početak nove takmičarske sezone 2022/23. Nova pojačanja u Pelisteru su Sandra Korlevska i Ana Marija Taleva, koje će u Pelister stići iz gradskog rivala Feniksa.

Korlevska i Taleva su prošle sezone bile među najboljim strelcima Ženske lige. Korlevska je sezonu završila sa 126 postignutih golova, dok je Taleva u sezoni 2021/22 postigla 114 golova. Taleva je bio i na širem spisku za Mediteranske igre u Alžiru i od njih se, zajedno sa Korlevskom, očekuje da budu kvalitetno pojačanje u sastavu Pelistera.

Prethodno je Pelister angažovao nekadašnju reprezentativku Francuske Mari Fransoa, kao i domaća pojačanja, levog beka Despine Sanju Cvetkosku i levo krilo Feniksa Saru Ilievsku. Rukovodstvo kluba je trenutno u pregovorima sa još nekoliko rukometaša, pa se u narednom periodu očekuju i nova pojačanja.

Pelister će u novoj sezoni u Ženskoj ligi igrati u grupi A zajedno sa ekipama Kumanova, Vardara, Čaira, Šampiona, Đevđelije, Spartaka i Skoplja.

Četiri najbolje ekipe obezbediće plasman u plej-of fazu ženskog prvenstva, dok će preostale četiri igrati u plej-aut grupi.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here