Salih Pala predstavljen u Prnjavoru!

0
467

Rukometni klub Sloga iz Prnjavora na mesto prvog trenera seniorske ekipe promovisao je Saliha Palu iz Dervente. Pala je inače dugogodišnji rukometni radnik, koji je svoje rukometne korake počeo u Derventi, a nastavio u zemlji rukometa Njemačkoj.

  • Drago mi je, što je rukovodstvo RK “Sloga” odlučilo da napravi korak više u organizaciji kluba i podigne rukomet u Prnjavoru na viši nivo. Meni je čast što su me kontaktirali i izabrali da predvodim ekipu u drugom dijelu sezone. Znam da je ekipa dosta mlada, da fali termina za treninge i da su utakmice u prvom dijelu sezone gubili u samoj završnici meča, ali smatram da ima mnogo prostora za napredak i da će vremenom rezultati doći. Rukovodstvo kluba je ambiciozno, ima jasan cilj i to je ono što me dovelo u Prnjavor. Nadam se, da ću uspješno odgovoriti na zahtjeve rukovodstva i rukomet u Prnjavoru vratiti tamo gdje mu je mjesto, a to je Prva m:tel Liga Republike Srpske, rekao je Pala zazvaničnu stranicu kluba.

Pala je već odradio trening  sa ekipom, kako bi se što bolje pripremili za nastavak takmičenja u Drugoj m:tel Ligi Republike Srpske.

 Vlado Šljivć, predsednik kluba rekao je za stranicu kluba da ga raduje da je tako iskusan trener angažovan, koji ima veliko rukometno iskustvo i koji je rukometno znanje sticao i u Nemačkoj.

  • Ambicije našeg kluba su se poklopile sa ambicijama Pale i sa njim na čelu seniorska ekipa očekuje da  će uspješno ostvariti zacrtane ciljeve, kazao je Šljivić.

 Mile Šljivić će biti pomoćni trener Pale, te koordinator Omladinskih selekcija prnjavorskog drugoligaša.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here