Ruma odnela bodove iz Srpske Crnje!

0
245

Rukometašice Rume su u kasnije odigranoj utakmici 8. kola Prve lige „Vojvodina“ gostovale u Srpskoj Crnji kod ekipe Mladosti. Milenko Vujović je znao da mu dolazi jedina neporažena ekipa te je želeo da njegove devojke pruže što bolju partiju. Ipak, nisu uspele jer je Ruma ubeležila sigurna 2 boda slavivši sa 14:32 (6:14).

Trebalo je oko 18 minuta gošćama da steknu osetljivu prednost (3:8) i već tada je bilo jasno da domaćin ne može do bodova. U hali je bilo tek 15ak gledalaca tako da podrške domaćinu i nije bilo. Kako je vreme odmicalo Rumljanke su pojačavale ritam i na kraju prvog dela igre semafor pokazuje 6:14.

U drugom delu smo gledali nešto efektivniju igru a 7. gol Mladost postiže tek u 45. minutu (7:22). Oba trenera su počela da rotiraju kako bi sve rukometašice osetile čari igre te je na kraju rezultat bio 14:32.

Kod domaćina Tamara Ćosić je postigla 5 golova dok je gošće iz Rume vodila do visoke pobede Mila Avramović sa 7 golova. Za igračicu utakmice proglašena je Ana Marčetić, golmanka Rume.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име