Rukometaši Vojvodine dočekuju Vardar!

0
292

Rukometašima Vojvodine predstoji prvi meč u 2019. godini. Srpski šampion dočekaće bivšeg Evropskog prvaka ekipu Vardara iz Skoplja u okviru 14. kola SEHA Gazprom lige u četvrtak (31. januar) u SC “Slana Bara” sa početkom u 17:15. Podsetimo da je Vojvodina prvi deo sezone završila na izvanrednom šestom mestu, a da je Vardar na čelu tabele, bez poraza.

  • Sledi nam utakmicama protiv najbolje ekipe u ligi. Vardar nam dolazi u goste u momentu kada ne igra Ligu šampiona, što znači da će mu baš meč sa Vojvodinom biti test utakmica za izazove u novoj godini. To je i za nas dobro jer ćemo videti gde smo tačno u odnosu na vrhunski tim. Što se zdravstvenog stanja tiče, ono je mnogo bolje nego prošle godine. Sada su odsutni samo od ranije povređeni Ovčina i Ratković, a jedino je pod upitom naš najbolji strelac Grozdanić – istakao je trener Boris Rojević.
  • Iskoristili smo ovu pauzu da popravimo pojedine delove igre i da pokušamo da sa još većim elanom nastavimo uspešnu sezonu. Imamo mnogo mladih igrača koji su željni dokazivanja. Već smo pokazali da je nama isto da li igramo protiv ekipe koja je našeg ranga ili protiv tima koji je objektivno kvalitetetniji. Zato očekujem dobru utakmicu i pozivam navijače da nas podrže u tome – kaže desni bek Milan Mirković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here