Rukometaši Gospića slavili protiv Dubovac Gaze u pripremnoj utakmici!

0
275

Druga pripremna utakmica, druga pobeda Gospića

Gospić nastavlja s pripremama za nastavak sezone u sklopu kojih su odradili i drugu prijateljsku utakmicu. Na gostovanje u Karlovcu protiv RK Dubovac-Gaza u petak, 28. januara 2022. godine, trener Antić je zbog velikog broja izolacija, samoizolacija i ostalih zdravstvenih problema igrača poveo 13 igrača kojima su bili priključeni Čačić i Hećimović, članovi ekipe dečaka U15.

Ozbiljan ulazak u utakmicu doneo je u 10. minutu prednost 7:3, koja je u 15. iznosila 11:6, a u 20. minutu se popela i na visokih 14:7. Vrlo dobro je većinu vremena izgledao odbrambeni deo ekipe čija je podrška sigurnim reakcijama bio golman Kolačević.

Nekoliko izmena u završnici prvog poluvremena domaćini su iskoristili i do poluvremena smanjili na 19:15.

Početkom nastavka razlika je povećana na +6, odličan moment između 40. i 45. minuta brojnim nerealizovanim prilikama i odličnim odbranama domaćeg golmana ne uspevaju da povedu te protivnici uspevaju da se približe na samo 2 golarazlike (25:27).

Ozbiljno su igrači završili utakmicu s 10 golova u poslednjih 10 minuta čime je ostvarena nova pobeda koja je Gospić dovela korak bliže željenom cilju.

PRATITE NAS:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here