Rudar nadjačao Rudan iz Labina!

0
257

Znali su Labinjani šta ih očekuje u Rudama, ali nisu uspeli da iznenade agresivnog i borbenog domaćina koji “živi” na svojim domaćim utakmicama, uostalom kao i oni sami.

Rudar iz Ruda u susret nije ušao suviše dobro, ali je na njihovom golu stajao je maestralni golman Antonio Otmačić koji je sve ukupno do kraja susreta sakupio 14 odbrana (40%).

Nakon što su nekoliko puta pali u zaostatak od tri gola, Rudanovci su se vraćali, prvi put na 14:14, a onda i na 21:20 pri samom kraju golom Griparića, ali do egala nisu uspeli da dođu nakon što su u 42. minutu poveli domaći.

U prvom delu katastrofalan je bio Hrvoje Tojčić, najbolji igrač Rudara, iako u tome sigurno zasluga ima i odlična odbrana Labinjana na njemu. Ironično, baš je on u poslednjih pet minuta postigao tri pogotka koja su Rudaru osigurala slavlje.

Kod gostiju daleko najbolji bio je Petar Puljić koji je postigao osam pogodaka, iako je vrlo dobar bio i mladi Fran Mileta sa šest. Golman Korado Juričić odbranio je osam lopti (29%), a Bruno Ćopić još dve (30%).

RUDE – SD Rude – PREMIJER HMRL – 11. KOLO

RUDAR – RUDAN LABIN 23:21 (13:10)

RUDAR: Skendrović K., Runtas V. 1, Skendrović F., Štajnkler M. 1, Mustapić 1, Gaća 2, Trčak D. 5 (1), Tojčić 4, Štajnkler T. 2, Otmačić 1, Brnas 2, Runtas J., Fresl, Jurić, Trčak M., Vrpoljac 4

RUDAN LABIN: Vlačić, Derossi, Franković, Dukić, Mileta 6 (3), Gajica, Lovrinović 1, Juričić, Ratkajec 4, Štingl, Bučaj, Kostić, Ćopić, Griparić 1, Marić 1, Puljić 8

Isključenja: Rudar 10 minuta (Trčak D. 4, Mustapić 2, Gaća 2, Tojčić 2) Rudan Labin 12 minuta (Lovrinović 4, Kostić 4, Vlačić 2, Puljić 2)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име