Rudan Labin igra vrlo bitan meč u Rudama!

0
212

Rukometaši labinskog Rudana doveli su se u situaciju da im je svaka sledeća utakmica vrlo bitna. A s druge strane, gotovo da u svakoj mogu da reše pitanje ostanka u ligi.

RUDAR RUDE – RUDAN LABIN (subota, 19:30)

Treneru Rudan Labina Iliji Lovrinoviću postavljeno je pitanje koje verovatno muči sve – šta se promenilo u igri pa je Rudan Labin od goropadne ekipe postao sve samo ne to:

  • E, da ja znam odgovor na to pitanje, ne bi mi ga trebalo ni postaviti.

Šta je nedostajalo u subotu protiv Varaždina 1930 za pobedu:

  • Moje osobno mišljenje je da nismo smjeli promašiti toliko zicera. U drugom dijelu njihov golman obranio je 11 lopti, od toga osam otvorenih šuteva, klasičnih zicera. Međutim, ne mora značiti da je to uzrok poraza, pa možda sam ja krivo postavio utakmicu. Ne želim stvarati alibi, jednostavno ne znam zbog čega na utakmicu ne prenesemo ono što kroz tjedan zaista dobro radimo.

Susret u Rudama može puno da donese:

  • Zaista mislim da možemo pobijediti. Ponovno smo protivnika analizirali i spremili se na njihov stil igre. E sad, hoćemo li u subotu to pokazati, ne znam. Nadam se da hoćemo, znam da oni igraju 45 minuta brzi centar, a mi moramo trčati maksimalno kako bi to neutralizirali, pronaći šut i izvana i boriti se. Ako ne damo maksimum, na bodove tamo ne moramo računati.

Utakmicu koja u 19:30 počinje u srednjoškolskoj dvorani u Rudama sude Zadranin Dalibor Jurinović i Marko Mrvica iz Biograda na Moru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here