ROLERKOSTER U KAĆU – Đuro Tojagić novi trener Jugovića!

0
879

Rukometaši Jugovića, posle utakmice sa Vojvodinom, koju su izgubili sa 17 golova razlike, neočekivano su ostali bez trenera i šefa stručnog štaba Vladice Stojanovića.

To je dovelo rukovodstvo Kaćana u vrlo nezgodnu situaciju da za kratko vreme pronađu rešenje na poziciji šefa stručnog štaba, pošto Jugović u četvrtak očekuje Kup utakmica sa Inđijom, a za vikend prvenstveni susret u Beogradu sa Crvenom zvezdom.

Shvatajući da moraju brzo da reaguju i da pronađu valjano rešenje odlučili su se na kadar iz sopstvenih redova. Treninge je odradio Đuro Tojagić, koji je pre 10-ak dana preuzeo drugu ekipu Jugovića. Kako za sada stvari stoje, on će biti i definitivan izbor za kaćkog superligaša, bar do odlaska na zimsku pauzu. Tojagić je treći trener, posle Gorana Kurteša i Vladice Stojanovića, koji će s klupe da vodi Jugović u prvih deset kola Superlige.

Ovaj mladi stručnjak, profesor fizičke kulture i master trener, prihvatio je primamljivu ponudu rukovodstva ekipe iz Kaća. Tojagić je u dosadašnjoj karijeri predvodio Metalac iz Futoga, bosanskog Premijerligaša Jedinstvo iz Brčkog i ženskog superligaša iz Novog Sada Vojvodinu Minakvu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here