Rodoljub Kurandić – “Liga od 14 klubova će biti izuzetno zahtevna!”

0
451

Nakon prethodne, premijerne sezone u Prvoj ligi Srbije-grupa zapad, momci iz B ekipe Radničkog i ove godine će predstavljati klub i grad u ovom rangu takmičenja. Naoružani iskustvom iz prošlog prvenstva, godinu dana stariji i zreliji sa novim trenerom Rodoljubom Kurandićem, mladim nadama kragujevačkog superligaša će prvenstveni motiv i cilj biti kako timski, tako i pojedinačni napredak, kao i želja za što boljim plasmanom na tabeli.

  • Nalazimo se na pragu početka novog prvenstva Prve lige Srbije-grupa zapad. Naša, a ujedno i moja očekivanja su da napredujemo kao ekipa, da napreduje svaki pojedinac. Tim je sastavljen od momaka u rasponu od 2005. do 2008. godišta. Liga je izuzetno zahtevna, u ovom novom format će brojati 14 ekipa, koje su uglavnom seniorske za razliku od naše. Kao što sam naglasio, glavni cilj će biti razvoj i napredak i bez obzira gde budemo igrali, trudićemo se da igramo maksimalno borbeno, brzo uz korekcije u igri koje ćemo nadoknađivati u hodu kroz sezonu, što će ukupno učiniti ekipu i svakog pojedinca boljim, najavio je nastupajući šampionat trener druge ekipe Radničkog Rodoljub Kurandić.

Drugi tim Radničkog će premijerni duel u novom šampionatu imati u subotu 23. septembra od 20 časova, odmah nakon duela njihovih kolega iz seniorske ekipe sa Vojvodinom.

  1. kolo ostali parovi:

27.09. 20:00 Zlatar – Karađorđe

24.09. 16:45 ORK Metalac – Mokra Gora

23.09. 19:00 ORK Mladost – Kruševac

23.09. 19:30 Lokomotiva – ORK Mačva

24.09. 19:00 Jagodina – Prijepolje

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here