RK Rudar na domaćem terenu osvojio samo bod

0
203

Kakva drama u Rudama! U paklenom ambijentu koji su stvorili navijači Rudara (sirene, bubnjevi, gromoglasno navijanje…) domaći rukometaši imali su gotovo dobijenu utakmicu jer je u 49. minutu na semaforu bilo +5 (23:18), no onda su dopustili gostima da u samoj završnici sve nadoknade i odu kući s vrednim bodom.

Počelo je obećavajuće za igrače trenera Štibohara i verovatno niko u publici nije pomislio da bi utakmica mogla da se završi bilo kako drugačije osim poraza Gorice. Odlično je branio Otmačić, u napadu je sa distance projektilima odbranu gostiju „razbijao“ Vrpoljac, a siguran realizator sedmeraca bio je Dominik Trčak. U 17. minutu trener Gorice zove tajm aut nezadovoljan igrom svoje ekipe koja je zaostajala već 4 gola razlike. Do kraja poluvremena igrači Rudara i dalje drže sve u svojim rukama i na odmor se odlazi s +3 (13:10).

Očekivao se u nastavku poznati rudarski uragan i rutinsko „dovršenje posla“, ali već u 35. minutu Gorica dolazi samo na jedan gol zaostatka (15:14) i pokazuje da neće olako prodati svoju kožu. Počela je da funkcioniše odbrana gostiju na čelu s golmanima, a i dalje je nemilice „trpao“ Ćavar. Sledi nekoliko furioznih minuta Rudara i čini se da je Gorica ipak na kolenima. Međutim, uporni gosti ne posustaju i teraju domaće na greške u napadu koje vrlo brzo kažnjavaju. U 57. minutu je 24:24, publika ključa jer shvata da bi se mogli “prosuti” važni bodovi, a u poslednjem napadu za pobedu Rudari čak ni ne upućuju udarac na gol. Veliko slavlje igrača Gorice na kraju, a domaćima ostaje veliki žal za propuštenim i „dubinska analiza“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име