RK Krivaja želi bodove u Kaknju!

0
320

U RK Krivaja održana je press konferencija povodom derbi utakmice 12.kola 1.lige FBiH u kojem klub iz Zavidovića gostuje u Kaknju.

Svim prisutnim na ovoj press konferenciji su se obratili pomoćni trener prof. Enes Avdić, te igrači Edin Klis i Edin Sinanović:

Trener Enes Avdić je svestan važnosti naredne utakmice:

Prema mom mišljenju utakmica u Kaknju je jedna od najbitnijih za naš tim u čitavoj sezoni. Gostujemo kod veoma kvalitetnog protivnika, te ćemo u ovoj utakmici od svakog igrača tražiti da svoj maksimum. RK Kakanj ima veoma kvalitetan tim, koji može da kazni svaku našu grešku. Mi u stručnom štabu, a i naši igrači smo svjesni toga, te ćemo se spremiti da to ne dopustimo.

Edin Klis je optimista pred naredno gostovanje:

Atmosfera u timu pred ovu utakmicu je veoma dobra, te ja i svi moji saigrači jedva čekamo da utakmica počne. Znamo da je Kakanj kvalitetan protivnik, ali ćemo se potruditi da tri nova boda donesemo u naš grad i nastavimo pobjedonosni niz

Edin Sinanović veruje ponovo u veliku podršku navijača:

Respektujemo tim Kaknja, ali misli da je naš tim kvalitetniji i da može ostvariti pobjedu na ovoj utakmici. Kakanj je klub u kome sam igrao u prošloj sezoni, te će ova utakmica za mene biti emotivna, jer u Kaknju imam dosta prijatelja. Nadam se da će atmosfera na ovoj utakmici biti dobra i da ćemo i mi imati podršku naših navijača, koji zaista vole rukomet i našu Krivaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here