Reprezentativke centralne Srbije ponovo u trenažnom centru u Jagodini!

0
290

U sportskoj hali „JASSA“ održano je još jedno reprezentativno okupljanje gde je trener Marko Marković pozvao igračice centralne Srbije radi uvežbavanja za naredne izazove.

Okupile su se igračice iz raznih klubova, od Medicinara pa sve do Naise. Iskusni strateg koji vodi drugu ekipu Jagodine pozvao je devojčice 2002/2003. godište gde je odziv bio sasvim zadovoljavajuć.

Mlade rukometašice pristigle su u Jagodinu u 10:30 ujutru gde su obavile razgovor sa trenerom i rukovodiocima. Od 11 časova održan je prvi njihov treningu u 2019. godini a nakon treninga mlade rukometašice su se uputile na ručak koji im je bio obezbeđen. Trening utakmica odigrana je sat vremena kasnije sa Super B ligašem „Radnički 1964“. Rezultat je bio apsolutno u drugom planu, više su pokazale reprezentativke centralne Srbije gde su izašle kao pobednice rezultatom 32:31. Takođe Radničkom koji je u nešto dužem trenažnom procesu te govori da je ova utakmica apsolutno prijala radi što boljeg spremanja za velike izazove u Super B ligi.

VIDEO: Izjave trenera i igračica

VIDEO: Utakmica – Reprezentacija centralne Srbije – ŽRK Radnički 1964

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here