Ratko Nikolić posetio Knjaževac!

0
454

Promocija rukometa u organizaciji Rukometnog kluba “ARIF Knjaz 1957” na platou ispred Doma kulture okupila je mnogo knjaževačkih mališana. Nedeljno veče bilo je namenjeno ljubiteljima rukometa, ali i svima zaljubljenicima u sport. Trening na otvorenom vodio je naš proslavljeni rukometaš Ratko Nikolić, prvi kapiten Srbije i reprezentativac kako Jugoslavije, tako i Srbije i Crne Gore i samostalne Srbije, kao i najbolji igrač sveta 2006. i 2007. godine.

Knjaževački rukometaši dobili su majice i lopte od Rukometnog saveza Srbije, a potpisan je i ugovor o daljoj saradnji. U Knjaževcu je počela sa radom i Letnja škola rukometa, gde su svi zainteresovani dečaci i devojčice dobrodošli.

  • Opština Knjaževac ulaže u sport, kako bi deca i mladi imali što bolje uslove za bavljenje sportom. Lokalna samouprava pokrenula je inicijativu koju su prihvatili svi sportski klubovi da se deci iz višečlanih porodica omogući besplatno treniranje, pa tako u Knjaževcu svako dete može da se bavi sportom kojim želi, a pokazni trening našeg rukometnog velikana nadam se da će ih usmeriti u pravcu ovog trofejnog sporta, istakao je Mišel Nikolić, pomoćnik predsednika opštine Knjaževac.

Osmesi dece govorili su dovoljno, a nekada najbolji svetski rukometaš i direktor srpske reprezentacije Ratko Nikolić, izrazio je zadovoljstvo ponovnim dolaskom u Knjaževac i pozvao mlade da se okrenu zdravom načinu života.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here