Radovanović – Žarković – Terzić pojačali Ub!

1
565

Nakon nekoliko odlazaka sa Uba, agilna uprava nije čekala i dovela je pojačanja koja nisu toliko poznata rukometnoj javnosti ali sigurno je da će dati sve od sebe kako bi klub zadržali u eliti.

Prvo pojačanje je Luka Radovanović koji je dete lazarevačke Kolubare a na Ub stiže iz ekipe Lazarevca koja se takmiči u Prvoj ligi “Beograd”. On je u svojoj karijeri branio boje SK Beo-grada, Partizana, Dinama i Lavova.

Nešto iskusnije pojačanje je Marko Žarković koji je takođe afirmaciju stekao u Lazarevcu. On je profesionalnu karijeru počeo u Bariču a zatim je 2009. godine zaigrao za Kolubaru. Igrao je za Titel, ŽSK, Crvenu zvezdu i Inđiju. Ove sezone je za Kolubaru odigrao 9 utakmica i postigao je 26 golova. Jedanput je bio izabran za najboljeg igrača utakmice (Apatin).

Prvo je došao Saša Terzić a zatim je u paketu došao i njegov mlađi brat Filip Terzić. On dolazi iz ekipe Metalca iz Futoga koji igra PRL “Vojvodina” gde je odigrao 11 utakmica i postigao 28 golova. U svojoj karijeri je igrao za Mladost TSK, Vojvodinu, Proleter, Zrenjanin, Hercegovinu iz Sečnja i Metalac iz Futoga.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

1 COMMENT

  1. Marko Žarković je zadnju utakmicu odigrao za Kolubaru 4.12. 2022. što znači da nije ova sezona kao što kažete već prvi deo prošle sezone (2022/2023) i od tada koliko mi je poznato nije igrao nigde. Možda grešim ali mislim da nije igrao nigde ili je bio na Ubu. Inače dobar momak. Pozdrav

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here