Radan Rovčanin preuzeo ŽRK Topličanin!

0
660

Topličanin u drugi deo sezone ulazi sa novim trenerom. U pitanju je Radan Rovčanin kome će biti cilj da izbori 2. mesto i direktan plasman u Superligu Srbije. Kako stvari stoje, Bor je apsolutni favorit i kako rukomenti analitičari kažu sigurno će sa prve pozicije otići u Superligu.

Što se tiče Radana Rovčanina sedeo je na klupi pljevaljskih klubova (Rudar i Biser) da bi potom vodio u Beogradu Voždovac 1955 i Crvenu zvezdu a zatim je 2021. imenovan za trenera novosadske Vojvodine.

Vredi napomenuti da je jedan od osnivača akademije Star koja ima sedište u Beogradu.

Na reprezentativnom nivou vodio je žensku juniorsku reprezentaciju Srbije gde je osvojio B prvenstvo u Bugarskoj da bi potom vodio žensku seniorsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Što se tiče prokupačke ekipe, u klub stiže Teodora Ristić iz Bora a klub je napustila Jelena Gojković. Kako Rukometni Žurnal saznaje, Topličanin je u pregovorima sa još dve igračice.

Gledajući trenutno tabelu, Topličanin se nalazi na 4. mestu sa 15 bodova dok su ispred Ruma i Srem sa 16 i Bor sa 20 bodova. Topličanin će u 12. kolu dočekati Aleksinac gde očekuje vrlo bitne bodove.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here