Prvi Sretenjski rukometni turnir u Srbobranu 2019.

0
312

Dragi ljubitelji rukometa, kao što već znate, za nama je prvi turnir koji je klub organizovao u Srbobranu. Bogat i kvalitetan program počeo je utakmicom između  rukometaša Srbobrana i gostiju iz Sivca. u Drugom meču sastale su se gostujuće ekipe, dok su turnir zatvorile ekipe iz Srbobrana i Vrbasa.

Rezultati :

RK “Srbobran” – RK “Sivac 69” 32-15

RK “Vrbas Petrol” – RK “Sivac 69” 21-24

RK “Srbobran” – RK “Vrbas Petrol” 24-33

Prvo mesto na turniru osvojila je ekipa RK “Sivac 69”, drugo mesto zauzela je ekipa RK “Vrbas Petrol” dok su rukometaši Srbobrana bili treći. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Bogojević Nikola, dok je najbolji strelac Čabai Marko, obojica iz ekipe RK “Sivac 69”. Najkorisniji igrač turnira je Uroš Elezović iz ekipe RK “Vrbas Petrol”. Naravno, Srbobran nije imao prevelika očekivanja na ovom turniru u rezultatskom smislu, izuzev da sve što se organizacionog dela tiče bude ispoštovano i da budu pravi domaćini u ovom momentu, superiornijim ekipama, u odnosu na znatno neiskusnu ekipu. Iz kluba su rekli:

  • Zahvaljujemo se gostima iz Sivca i Vrbasa na odzivu, i nadamo se da ćemo se i sledeće godine okupiti na istom mestu. Sportski pozdrav, RK “Srbobran”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име