Prva liga “Vojvodina” (Ž) – Mladost nanela prvi poraz Slovenu!

0
197

Rukometašice Slovena su tek u 7. kolu Prve lige “Vojvodina” doživele poraz. To se desilo u Srpskoj Crnji gde je Mladost slavila veliku pobedu 28:27 (14:13).

Vrbašani Despotović / Radulović nisu dobro odradili svoj posao kako kažu iz Rume jer su nekoliko puta bili vidno oštećeni. Nego vratimo se pravim stvarima a sudijama prepuštamo da uzimaju takse kao što su i navikli.

Gošće su dobro igrale na početku i povele sa 1:4 a zatim i 3:7. Sve do 27. minuta je Sloven održavao prednost a zatim sledi pad što koristi Mladost. Preokreću rezultat u svoju korist domaće igračice i na odmor nose 14:13.

Tokom celog drugog poluvremena se igralo u egalu. Prednost se selila sa jedne na drugu stranu a u 50. minutu se činilo da će Mladost rešiti pitanje pobednika. Ipak ponovo se bude igračice Katarine Radović i dolaze do izjednačenja u 53. minutu. U 55. minutu ponovo gledamo izjednačenje gde gol postiže igračica gostiju (Martinac). Odlično je Mladost sačinila akciju koja nije prošla ali je bio sedmerac koji realizuje Arsin. Ostalo je nešto više od dva minuta do kraja gde gođće žure da pogode ali sa krila promašuje Božić. Mladost je imala napad ali ga nije realizovala zbog pasivne igre. Rumljankama se ponovo otvara šansa gde ostaje oko 40ak sekundi do kraja a Mladost pametno prekida napade te na kraju pobeđuje sa 28:27.

ORK MLADOST – ŽRK SLOVEN 28:27 (14:13)

Ćosić 5, Grmić 1, Rothpflug 7, Arsin 8, Kulić 5, Vulić 2.

Čakmak 2, Vrtača 3, Martinac 3, Opačić 3, Janković 6, Vukadinović 9, Ivošević 1.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here