PROGLAŠENJE NAJBOLJIH POJEDINACA 2021 (SUPER B LIGA)

0
1183

Iza nas je turbulentna 2021. godina u Super B ligi. Rukometni Žurnal, kao što znate za 2020. godinu nije dodelio priznanja zbog pandemije COVID – 19 a ove 2021. u dogovoru sa čelnicima Super B lige smo odradili veliki posao. Možemo reći da smo sveobuhvatno zadovoljni glasanjem i odzivom publike. Malo duže smo čekali odgovore klubova ali ne treba zameriti jer znamo koliko je teško sve postići.

Za 2021. godinu najbolji u Super B ligi „Sever – Centar“ je golman Kikinde Grindex Marko Gaćinović koji je ove sezone izabran 2 puta za najboljeg igrača utakmice (Crvenka i Ub).

Što se tiče grupe „Istok – Zapad“ najviše pažnje je „privukao“ mladi Pavle Cvijetić koji je pojačao ekipu Hajduk Veljka iz Negotina. Mladi igrač iz Beograda je odigrao u 9 utakmica za ekipu iz Negotina i postigao 49 golova a jedanput je bio i igrač utakmice (Metalac – 10 golova).

Kod dama se vodila velika borba. Najbolja igračica za 2021. godinu je igračica Halas Jožefa Milica Telečki koja je završila kao prvoplasirana zbog dobrih ocena trenera. Milica Telečki je 2005. godište iz za ekipu iz Ade je odigrala 11 utakmica i postigla 61 gol. Dva puta je birana za igračicu utakmice (Pirot i Zaječar).

Od kada je krenulo finale, u grupi „Sever – Centar“ nismo znali do poslednjeg dana ko će zauzeti prvo mesto. Velika borba se vodila između Slaviše Lakovića i Nenada Martića. Ipak, na kraju je Slaviša Laković osvojio 167 glasova publike i postao najbolji trener Super B lige „Sever – Centar“ u 2021. godini.

Najslabiji odziv u finalu bio je u kategoriji kod trenera Super B liga „Istok – Zapad“. Dodeljeno je samo 347 glasova a Haris Strujić je bio ubedljivo prvi sa 135 glasova ispred Miljana Manića koji je osvojio 52.

Dobar odziv smo imali u kategoriji dama. Radnički iz Beograda je prijatno iznenađenje lige a trener Ivan Mijatović je osvojio čak 512 glasova od sveukupnih 821 koliko je dodeljeno i time je osvojio prvo mesto.

Ove godine ćemo u saradnji sa Super B ligom dodeliti i priznanje najboljem sudijskom paru za 2021. godinu. Glasali ste 504 puta a najviše glasova su imali Valjevci Bojan Jevremović i Vukašin Radosavljević. za njih ste glasali 291 put. Ukupno je bilo 504 glasova.

Moramo da napomenemo da iz godine u godinu sve više ljudi pristupa ovom trendu te se nadamo da ćemo u saradnji sa Super B ligom nastaviti u starom dobrom ritmu.

Vaš, Rukometni Žurnal.

PRATITE NAS:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here