PPD Zagreb ne zna za poraz u pripremnim mečevima!

0
212

Nakon što su pre tri dana slavili u prijateljskom meču s HRK Goricom, rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb odmerili su snage sa slovenačkim Koperom gde su na kraju slavili rezultatom 29:27 (15:11).

Meč se odigrao u sportskoj dvorani “Kutija šibica”, a bila je to ujedno i poslednja provera za trenera Branka Tamšea pre odlaska u Makarsku gde će hrvatski rukometni šampioni provesti narednih desetak dana pripremajući se za nastavak sezone.

Trener Tamše, koji je preuzeo kormilo hrvatskog šampiona pre dve nedelje, u ovom susretu nije mogao da računa na povređene, Leona Šušnju, Josipa Božića Pavletića, Radivoja Ristanovića, Josipa Ereša i Ariana Jovića, kao ni na reprezentativnu trojku Horvat-Bičanić-Mandić.

Ipak, oni koji su bili tu dali su svoj maksimum i pokazali da će slovenački strateg u nastavku sezone imati slatke brige pri odabiru igrača.

Na kraju vrlo zanimljivog prijateljskog meča, svakako valja pohvaliti pojedinačne učinke Valentina Ravnića sa sedam, Senjamina Burića s pet, odnosno Ivana Sršena s četiri pogotka. Ivan Vekić imao je 14 odbrana.

Kod slovenačkog  predstavnika pet je pogodaka ubeležio Marić, četiri Planinc, a tri Sokolić. Postogna i Haseljić imali su svaki po sedam odbrana.

U sklopu zimskih priprema u Makarskoj Zagrepčani će odraditi i tri prijateljska meča s Dubrovnikom, Zrinjskim i Ribnicom.

PPD Zagreb – Koper 29:27 (15:11)

Kutija šibica: Utakmica bez gledaoca

Sudije: Matija Brodić i Tin Derušek

Delegat: Ahmed Njuhović

PPD Zagreb: I. Vekić 14 odbrana i 1 pogodak; Vistorop 1, Mrakovčić 1, Kontrec 1, Burić 5, Sršen 4, Potočnik, Jotić 2, Maršan 2, Ravnić 7, Hrstić 1, Potić 1, J. Vekić 3

Koper: Haseljić 7 odbrana, Kocjančić, Postogna 7 odbrana; Ganz 1, Krečić 3, Matijašević, Moljk, Smolnik 2, Sokolić 3, Guček 1, Zugan 3, Marić 5, Planinc 4, Stopar 1, Bratković 3

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име