Povaška Bistrica porazila Tatran Prešov – “Srpski” Topolčani izgubio od Hlohoveca!

0
333

Rukometaši Tatran Prešova su ovog vikenda prekinuli sjajnu seriju od 60 vezanih pobeda u nacionalnom šampionatu. Igrači Radoslava Antla su poraženo od Povaške Bistrice rezultatom 30:33 (17:20).

Igrači Tatran Prešova ispred sebe imaju ozbiljne izazove u sezoni a mnogi igrači su već sada povređeni jer igraju nekoliko takmičenja.

Iako je Tatran bio favorit, to nije sproveo u delo. Vodili su u jednom trenutku 6:4 a zatim izabranici Štrake dodaju gas i na odmor nose +3.

Drugo poluvreme bilo je vrlo zanimljivo. Domaćin je vodio 27:24 a zatim stao. Gosti su pojačali ofanzivu a u odbrani su igrali na ivici isključenja. To je urodilo plodom gde umorna ekipa Tatran Prešova nije mogla da se odupre jakom napadu gostiju i na kraju beleži poraz rezultatom 30:33.

Marko Davidović i Oliver Rabek su postigli po 7 golova dok je Đorđe Golubović postigao 3 gola. Nikola Ivanović se nije upisao u listu strelaca.

Na drugoj strani Tomaš Valo je postigao 9 golova.

Štart Nove Zamki je slavio protiv Zahoracija koji vodi naš trener Bojan Ćirić rezultatom 28:23 (16:13). Lazar Ristić je postigao 3 gola dok je Milan Dijamatović upisao 1 gol.

Ekipu koju vodi Dragoslav Punoševac, Toplčani, je izgubila od Sporte Hlohovec rezultatom 36:29 (18:18).

Lazar Panovski je postigao 10 golova, pratili su ga David Pavković i Miroslav Jovanovski sa 4 dok su Đorđe Čolović i Ratko Gugolj upisali po 1 gol.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here