Poreč u gostima savladao Sesvete!

0
330

U drugom kolu Sesvete su pobedile Poreč u Velom Joži s čak 16:28 i bila je to jedina ekipa kojoj su se momci Dinka Đankovića ‘osećali dužni’. Sve do ovog meča kad je sve štimalo u ekipi Poreča koji je zasluženo slavio kod mlade ekipe Sesveta.

Krenulo je s 2:0 za domaće da bi Porečani to okrenuli na 7:10, ali na predah se otišlo s tek golom prednosti za goste. U nastavku Porečani ulaze na pravi način pa nakon početnog opreza kreću u ‘juriš’ na krilima odlične odbrane pa je bilo jasno da bodovi odlaze u Istru kad je semafor pokazivao 22:27.

Kod domaćina jedini vredan spomena mladi Leon Strbad sa sedam golova od čega četiri sa sedam metara dok su kod gostiju odlična bila trojka ofanzivaca. Matija Rađaković postigao je devet ‘komada’, a Filip Perić i Gianfranco Pribetić dodali su po sedam golova, što je uz golmanski doprinos i odličnu odbranu bilo dovoljno za veliko porečko slavlje.

SESVETE – Dvorana Gimnazije – PREMIJER HMRL – 11. KOLO

SESVETE – POREČ 26:30 (14:15)

SESVETE: Mudrinjak, Grgurić, Šuker, Ezgeta 1, Šprem 1, Perković, Mirosavljević 3, Mihaljević 4, Jurakić 2, Šušnja 4, Bahtijarević 4, Kuraja, Panjan, Mršić, Krešić, Strbad 7 (4)

POREČ: Muranović, Sakić, Mataija 2, Medved, Thoss, Štifanić, Pribetić 7, Perić 7 (1), Ševo, Petrov 1, Filipović 4, Mišić, Rađaković 9 (3), Ventin, Karić, Domić

Isključenja: Sesvete 6 minuta (Šušnja 2, Kuraja 2, Krešić 2) Poreč 10 minuta (Petrov 4, Sakić 2, Mataija 2, Karić 2)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here