POKER REGISTRACIJA – Srđan Milić ni na nebu ni na zemlji!

0
1206

Nakon ostavki u UO RSS i imenovanjem novog generalnog sekretara, rukomet u Srbiji je već doživeo niz neprihvatljivih stvari.

U pitanju je igrač Srđan Milić oko koga se podigla bura kao da se radi o Nikoli Karabatiću. Mladi bek, igrač Goč Merkura igra solidno ove sezone. On je stigao iz Vojvodine zbog nedostatka minutaže na kaljenje a 12 utakmica i 46 golova govori da se snašao u Vrnjačkoj Banji.

Ali, uvek ima ali. Pre nekoliko dana se na sajtu RSS-a u odeljku registracije pojavio Srđan Milić kao igrač Superligaša Uba. Ubro je registracija sklonjena da bi potom ponovo postavljena, potom sklonjena i sada je mladi Milić „u oblacima“, nema ga ni na Ubu ni u Vrnjačkoj Banji.

Kako Rukometni Žurnal saznaje advokati RK Goč Merkura će raditi svoj posao jer je mladi Milić radio „iza leđa“ klubu i dogovarao transfer u ekipu Uba bez znanja čelnika Goč Merkura. Sa druge strane, Ub je domaćinski mladom beku našao stan a zatim se stvari komplikuju i Novosađanin postaje glavna tema srpskog rukometa s tim da je kako nezvanično saznajemo pregovarao i sa Proleterom iz Zrenjanina…

Neko je sigurno pogrešio i trebalo bi da ispašta zbog ovog rolerkostera. RSS je kriv što je dozvolio ovakvu blamažu. Šta će biti, videćemo ovog vikenda kada Ub dočekuje Obilić a Goč Merkur je slobodan zbog istupanja Bele Palanke iz lige. Takođe, Rukometni Žurnal je saznao da su se čelnici Smedereva žalili na nepravilnosti oko Milića i zahtevaće da se ta utakmica prepiše njima sa službenim rezultatom. Sve u svemu jedan cirkus kolorado…

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here