Podravku očekuje derbi!

0
251

U prostorijama RK Podravke s.d.d. održana je konferencija za medije uoči utakmice četvrtfinala Hrvatskog Kupa koja je na rasporedu ove srede 17. aprila s početkom u 19 časova u SD Gimnazije Fran Galović Koprivnica. Konferenciji su prisustvovali trener Zlatko Saračević, kapitenka Dragica Džono te igračica Dejana Milosavljević. Uvodno je s nekoliko reči konferenciju otvorio trener Zlatko Saračević.

  • Igramo derbi, a ovoga puta  je to u Kupu. Znamo koja je važnost te utakmice, ne podcjenjujući sve ostale, ali onaj ko ovo pobijedi ima otvorena vrata prema osvajaju Kupa. Radi se ipak o dvije najkvalitetnije ekipe u Hrvatskoj. Lokomotivu izuzetno cijenim, jedna uigrana ekipa, disciplinovana sa sastavom koji već godinama rade, ekipa koja ima rutinu igranja zajedno. To će biti duel dvije totalno različite vizije i filozofije rukometa, a prednost će imati onaj koji nametne svoj stil – rekao je trener Saračević uvodno te naglasio kako je situacija u ekipi po pitanju zdravlja bolja nego što je bila pre desetak dana te da su se i Milošević i Milosavljević vratile treninzima i utakmicama.
  • Selena je zaigrala nekih desetak minuta protiv Trešnjevke i mogu reći da će biti u sastavu no još uvijek nije na 100% – rekao je trener o stanju u ekipi te nadodao.
  • U ovoj dvorani s ovom publikom i ovom ekipom, ko god da dođe nije favorit mi smo favoriti – rekao je trener Saračević koji se ne može prepustiti osećaju i atmosferi koja celu sezonu vlada u dvorani i na kojoj je veoma zahvalan.

Dragica Džono kapitenka ekipe srećna je što je ekipa ponovno na okupu.

  • To je uvijek derbi, sve smo na okupu i trebale bi zdrave dočekati utakmicu. Znamo njihovu igru i pokušat ćemo kroz ova dva dana izvući najbolje, a to se nadamo i u srijedu – rekla je Džono, a nakon toga reč je preuzela Dejana Milosavljević koja se oporavila nakon bolesti i jedva čeka utakmicu.
  • Bolest je iza mene, a za utakmicu ću reći da jedva čekamo odigrati ove dvije utakmice, navikle smo na dosta jak ritam. Zaželjele smo se jakih utakmica, a mislim da smo to i pokazale u zadnjim utakmicama velikom razlikom koju smo napravile – zaključila je Dejana, a iako je ulaznica još jako malo još jednom je pozvala publiku da im budu snažan vetar u leđa ove srede u 19 časova u SD Gimnazije Fran Galović. Jedan manji kontigent ulaznica biće dostupan i na ulazu u dvoranu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here