Podravka Vegeta porazila Rudar Labin!

0
139

Rukometašice Podravke Vegete su utakmici 2. kola 1.HRL za žene upisale svoju drugu pobedu u ovoj sezoni i uzele nova dva boda. Sada su na domaćem terenu slavile 29:16, uz rezultat poluvremena 17:10.

Ekipa iz Labina je za svoj prvi meč povratkom u 1.HRL za žene imala ozbiljan zadatak, a to je suočiti se s podravkašicama i taj su zadatak opravdale prvih 15 minuta kada je borba bila ravnopravna, a pripomogle su i neke greške u napadu domaćih igračica. Nakon toga su podravkašice podigle intenzitet svoje igre i počele da se odvajaju te Labinjanke više nisu imale snage da se priključe. Nakon 30 minuta igre bilo je 17:10 za koprivničke rukometašice.

Domaća ekipa nastavila u jakom ritmu i u drugom poluvremenu kada su igračice Rudara sve teže uspevale da doskoče brzom ritmu, kontrama i brzom centru podravkašica. Ekipa koja je došla u Koprivnicu kvalitetom se razlikuje od domaćih igračica no želju su uistinu pokazivale bez obzira na smanjene mogućnosti rotacije i gubitak snage, koji je sasvim normalan na startu prvenstva i kod iskusnijih ekipa. U redovima Podravke igračice su bile podjednako efikasne pa su po četiri gola postigle Zadravec, Pandža K., Barišić i Ana Pandža. Kod Rudara Mikolić je postigla 4 gola.

PODRAVKA VEGETA 29 (17)

ŽRK RUDAR LABIN 16 (10)

Podravka Vegeta: Tucaković, Bešen;Zadravec 4, Vuković, Pandža K. 4, Popović 1,Mrđen 1, Đelekovčan, Kalaus L.3, Kalaus Žulj D. 3, Šenvald 2, Vuljak, Barišić 4, Šimara 2, Pandža A. 4, Mamić 1. Trener: Ivica Obrvan

ŽRK Rudar Labin: Kamenar, Šumberac, Raspudić 2, Zahtila 1, Bradanović, Vrkić, Belušić 2, Vretenar, Mikolić 4, Ugrin 1, Šegota, Malić, Miočinović, Đuzel 2, Jajčević 2. Trener: Diego Datos.

Isključenja: POD.VEG 8min (Kalaus L. Šenvald, Barišić 2+2) RUD.LAB 8min ( Šumberac, Miočinović, Đuzel 2+2)

Sedmerci: POD. VEG (3/4) RUD.LAB (4/5)

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here