Pionirke ŽRK “Trebjesa” slavile protiv ŽRK “Levalea” i ŽRK “Zeta”

0
333

U gradskom derbiju pred prepunom dvoranom odigran je jako dobar meč gde su pionirke kluba pokazale zavidan kvalitet i sasvim zasluženo slavile. Prvi deo igre obeležila je velika borba gde su se ekipe smjenjivale u vođstvu pa se na odmor otišlo sa prednošću Levalee 7:6. U nastavku utakmice je viđen sav kvalitet ove generacije, gde su odličnom odbranom, raznovesnim napadom i takođe dužom klupom slomile otpor rivala i sasvim zasluženo slavile. Najveća prednost je bila u 38. minutu kad je na semaforu stajalo + 5 (15:10) a šasnu sa klupe dobile su i najmlađe igračice.

RK TREBJESA NOA -RK LEVALEA 15:12 (6:7)

RK TREBJESA NOA : Kecojević 12 odbrana, Kokotović, Marjanović, Popović 2, Burić 6, Drašković 2, Dorongić 1, Gagović, Bajović, Mandić, Gvozdenović, Dubjević, Đurović, Marjanović, Božović, Gezović 4, Malović, Kokotović

U drugoj utakmici savladana je ekipa Zete gde su pionirke odigrale jako zanimljiv meč a posebno su se istakli igrom u odbrani gde su protivnika sveli na mali broj golova. Odlična odbrana uslovila je da Kecojević čini čuda na golu a sva ekipa da pokažu svoje znanje i svoj napredak tokom ovog perioda. Na kraju potpuno zaslužena pobeda „medvjedica“ rezultatom 16:11 .

RK TREBJESA NOA – RK ZETA 16:11 (8:7)

RK TREBJESA NOA : Kecojević 12 odbrana, Kokotović, Marjanović, Popović 2, Burić 10, Drašković 1, Dorongić 1, Gagović, Bajović, Mandić, Gvozdenović, Dubjević, Đurović, Marjanović 1, Božović, Gezović 2, Malović, Kokotović 1

Posle 14 kola pionirske lige „medvjedice“ zauzimaju čelnu poziciju što je izvanredan uspeh ove generacije budući da su godinu ipo dana u proseku mlađe od svoje konkurencije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here