Petar Bugarinović vodio Strugu do velike pobede nad Kumanovom!

0
370

Struga je zabeležila pobedu nad Kumanovom u meču drugog kola Super lige Makedonije. Stružani su se dugo mučili da „slome“ rivala, ali su na kraju slavili konačnim rezultatom 30:26. Ovo su prvi bodovi za ekipu Nauma Taneskog i drugi poraz Kumanova u grupi A makedonskog šampionata.

Prvo poluvreme ponudilo je zanimljiv rukomet, ali nijedna ekipa nije odskočila. Kumanovci su nešto bolje otvorili meč i imali vođstvo od tri i četiri gola, ali je Struga uspela da se konsoliduje i na odmor su timovi otišli ​​sa rezultatom 13:13.

Drugih tridesetak minuta donelo je mnogo bolju igru domaćih. Struga je počela polako da stavlja stvari pod svoju kontrolu i uspela je da povede. Kumanovci su polako počeli da gube dobar ritam, a bila je to odlična prilika za Stružane da zaključe pobedu u svoju korist i na kraju slavili rezultatom 30:26.

Ubedljivo najbolji pojedinac kod Struge bio je Petar Bugarinović sa jedanaest postignutih golova, dok se kod poraženog tima Kumanova najviše istakao Jovan Danevski sa šest golova dok je Zoran Đurković upisao pet golova.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here