PAKET 24 Premijer liga – Igor Vori ubeležio prvu pobedu sa Sesvetama!

0
151

Sesvete su slavile protiv Varaždina 1930 u unapred odigranom meču 7. kola. Na klupi Sesveta debitovao je Igor Vori.

Sesvete su od početka utakmice nametnule svoj ritam i vodile. Varaždinci su se hrabro držali u prvoj četvrtini, ali su onda zaređali s nekoliko promašaja. Filip Perić je počeo da brani na golu Sesveta i Varaždinci su se uskoro našli u minusu od četiri gola (8:12). Domaća odbrana jednostavno nije imala rešenja za sjajni bekovski trojac gostiju: Patrik Hršak – Josip Tomić – Davor Gavrić. A kada tome dodamo i super precizna krila: Filipa Turčića i Nikolu Fineka, jasno je zašto su Sesvećani postigli 20 golova u prvom delu. Domaćin je nakon 30 minuta bio u zaostatku od šest golova (14:20).

Nisu gosti smanjili tempo ni za trenutak u drugom delu. Ko god je dobio priliku, želeo je da se dopadne novom treneru i dokaže da ima mesta u ekipi. Pogađali su rukometaši Sesveta iz svih pozicija pa Varaždinu nisu puno pomogle promena golmana i odbrane, ali ni nova – stara prinova Fabijan Grubišić. Završilo se sa 30:37. Nakon odličnog početka sezone i tri uvodne pobede, Varaždin je sada upisao dva poraza zaredom. Sesvećani su stigli do pete pobede.

S devet golova Dominik Novak bio je najbolji u domaćim redovima. Kod gostiju sedam od sedam Nikole Fineka i Filipa Turčića. Toliko je dao i Davor Gavrić, ali uz tri promašaja.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here