OPŠTA POTRAŽNJA – Simon Pitlik na slatkim mukama!

0
439

Mladi reprezentativac Danske Simon Pitlik, nakon odličnog debitantskog nastupa na Mundijalu 2023, postao je meta nekoliko bogatih klubova, koji žele da ga angažuju u svojim redovima.

Pitlik je trenutno član šampiona Danske GOG-a, kluba sa kojim ima ugovor do 2025. godine.

Mladi rukometaš, koji je izabran za najboljeg levog beka na Svetskom prvenstvu u Poljskoj i Švedskoj, u intervjuu danskoj televiziji „TV 3 SPORT” je naglasio da se još ne zna kako će se odvijati stvari u narednoj sezoni i ne krije da sanja da ode u inostranstvo na određeni period.

Moguće je da 22-godišnji rukometaš ostane u GOG-u, ali je moguće i da će na leto napustiti danskog šampiona i imati prvi međunarodni izazov u ​​karijeri.

Nemački portal „HNA” je pre nekoliko dana objavio da bi levi bek Danske mogao da pojača redove Melsungena. Međutim, za njegove usluge zainteresovan je i Flensburg, kao i ambiciozni tim iz Norveške Kolstad, prenosi „RTH Handball”.

Flensburg je potpisao za sledeću sezonu desnog beka Magdeburga Kaja Smitsa, zatim levo krilo Silkeborga Akela Horgena i krilo Gepingena Blaža Blagotinšeka.

Kolstad će u narednoj takmičarskoj sezoni biti jači sa trojicom predstavnika Norveške, Sanderom Sagosenom, Goramom Johanesenom i Magnusom Redom.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here