Olborg i Kil traže Jima Gotfridsona – Jara Ten Holte potpisala za Odense!

0
283

Posle Barselone, u trci za švedskog reprezentativca Jima Gotfridsona, priključila su se još dva velikana. To su Olborg i Kil, koji mogu da pruže srednjom beku šansu da igra u Ligi šampiona, jer je izvesno da Flensburga neće biti sledeće sezone u tom takmičenju.

Francuski Nant pronašao novog golmana i posle povrede Viktora Halgrimsona doveo dosadašnjeg golmana lisabonskog Sportinga Manuela Gašpara. Portugalski reprezentativac potpisao je ugovor do kraja 2023. godine i braniće sa Ivanom Pešićem.

Holandski reprezentativni golman Jara Ten Holte, koja je imala odlične nastupe na Evropskom prvenstvu u Makedoniji, nakon pet sezona napušta Borusiju iz Dortmunda i u naredne četiri sezone braniće gol danskog Odensea. Tamo već igraju njene koleginice iz reprezentacije – Abing, Grot, Vetering, Hausher…

Desni bek Ana Vjahireva i norveška reprezentativka Katrin Lunde produžile su ugovore sa evropskim šampionom Vajpers Kristiansandom na još dve sezone. Oni će biti aktivni do 2025. godine, kada će Lunde napuniti 45 godina, što znači da norveška veteranka nema nameru da okonča karijeru.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here