Novo pojačanje u Gračanici: Adi Džinović – “Nadam se da ćemo što više napredovati!”

0
340

Novi član RK”Gračanica” danas je postao Adi Džinović.

Džinović je rođen u 1994. godine u Gradačcu gde je kao tinejdžer zaigrao za prvu ekipu.

Studije su ga odvele u Sarajevo gde je pored igranja za RK”Vogošća Poljine Hills”, studirao na Stomatološkom fakultetu.

Postavši doktor dentalne medicine, ovaj na svim poljima izuzetno uspešni 25-ogodišnjak vratio se u rodni Gradačac.

Član uprave dr. Nihad Ćehajić, stavio se na raspolaganje da Adiju omogući učenje i napredak u struci, pa je tako Gračanica spojivši ugodno i korisno dobila sjajnog igrača koji ima i Evropske nastupe a to je “Challenge Cup” sa Gradačcem 2011. i od 2015. do danas sa ekipom Vogošća Poljine Hills.

Adi igra na poziciji desnog krila, ali mu ni mesto desnog beka nije strano. Sasvim sigurno Džinović je pored Manjića i Sumbića veliko pojačanje za ekipu Gračanice koja će pokušati da dođe do 1. mesta gde se bori sa ekipom Bosne iz Visokog.

Adi Džinović za rukometni žurnal:

  • Drago mi je da sam došao u klub koji ima dugu tradiciju i klub koji je već bio prvak drzave, a koji uvijek igra pred punim tribinama koje su uvijek uz igrače, što mi je malo nedostajalo posljednjih godina. Od ranije sam upoznat sa radom trenera Doborca, ali nakon nekoliko treninga sa ekipom mogu reći da je sve u klubu stvarno na visokom nivou, iako sam znao da je situacija dobra, nisam mogao očekivati da se u našoj državi radi sve ovako profesionalno. Nadam se da ćemo radom na treningu i posvećenošću svi zajedno obradovati naše navijače i pokušati odigrati svaku utakmicu iznad svih očekivanja, te da i rezultati budu takvi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here