Novi Beograd startuje protiv PKB-a!

0
255

Seniore Novog Beograda nakon skoro 70 dana očekuje i prva zvanična utakmica protiv iskusne ekipe PKB-a u nastavku Prve lige Centar. šef struke Akim Komenenić ističe da je zadovoljan odnosom igrača, odrađenim aktivnostima i velikim motivom pred nastavak prvenstva.

  • Imali smo zaista predugačak period što nije karakteristika za prelazni period. Ali nema mesta  za kritiku, kako svima tako i nama. U periodu pauze odradili smo preko 50 treninga, odigrali smo jak turnir u Švedskoj i odigrali smo šest prijateljskih utakmica i mogu da istaknem da sam zadovoljan kako smo odradili sve i sam odnos i pristup svih igrača je zaista za svaku pohvalu.

Akim dodaje i:

  • Takođe mogu da istaknem zadovoljstvo novim-starim igračima koji su se priključili ekipi. U klub se vratio iskusniji Marko Mandić koji je bio u inostranstvu i novo lice je Milan Vučetić koji dolazi iz Arilja tako da njih dvojica su nešto iskusniji od ostalih i sasvim sigurno će dati svoj doprinos u razvoju mlađih igrača njihovim odnosom i iskustvom kao i u borbi za opstanak. Na poziciji pivotmena u klub se vratio  Mihailo Živković koji će biti veliko pojačanje pre svega u odbrani. Na desnom krilu smo odlučili da dovedemo na dvojnu registraciju iz Beograda Milana Stojanovića kako ne bi opterećivali naše mlade nade Ristića i Isailovića koji treba da imaju svoj prirodni put i razvoj, treba biti strpljiv. Na poziciji golmana povratnik u svoj klub je Dušan Tasić za kojeg moram da istaknem da je izvanredan momak i veliki profesionalac bez obzira na njegove godine i već daje veliki doprinos ekipi uz Maksu i Opačića. U nastavku prvenstva u goste nam dolazi iskusna ekipa PKB-a predvodjeni,  za mene jednim od najboljih trenera u Beogradu Živković Aleksandrom. Bez obzira na kvaliet ekipe  sa kojom igramo i iskustvo, mi uvek idemo na pobedu i razmišljamo iz utakmice u utakmicu. Tako da sve ovo vreme u mislima i pripremi je samo utakmica sa PKB-om. Veliki rad je iza nas i daćemo sve od sebe da ga naplatimo kroz rezultate i pokažemo svima da su nas prerano otpisali – zaključio je Akim  Komnenić

Utakmica 13. kola između Novog Beograda i PKB-a  igra se u nedelju 03.03. od 17:30 časova u Hali Pinki.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here