Novi Beograd spremno čeka početak PRL “Centar”

0
275

Još dve nedelje je ostalo do početka drugog dela sezone u Prvoj ligi Centar gde se mladi Lavovi bore za opstanak.

Jedna od najmlađih ekipa u ligi je ostavila dobar utisak u prvom delu sezone ali ne i rezultatski gde su mogli mnogo bolje, ali nakon skoro dva ipo meseca rada u pauzi i odigranih nekoliko prijateljskih utakmica i pojačanja šanse za opstanak su porasle i veliki je motiv svih igrača i stručnog štaba da se dokažu da ne treba niko da ih otpisuje unapred.

Novi Beograd u drugi deo sezone ulazi sa pojačanjima. Kako je strategija kluba da isključivo mladi igrači igraju sef struke je ipak odlučio da pojača redove sa dva malo iskusnija igrača, reč je o dva momka rođenih 1992. godine, povratnik Marko Mandić i Milan Vučetić koji je ranije nastupao za Arilje, Požegu i Mladost iz Čačka a sada radi i živi u Beogradu.

Na poziciji desnog krila doveden je još jedan mlad i perspektivan igrač koji će ovu polusezonu igrati na dvojnoj registraciji za Beograd i Novi Beograd, reč je o Milanu Stojanoviću (2001.).

Društvo pivotmenima će praviti još jedan povratnik, momak rođen 1999. godine Mihailo Živković koji je veliko pojačanje u odbrani. Na poziciji golmana takođe još jedan povratnik u redove mladih Lavova je jedan od najperspektivnijih mladih golmana u Srbiji Dušan Tasić koji se vratio iz Partizana i pokazuje veliki motiv da pokaže svoju vrednost.

Meč prvog kola drugog dela sa PKB-om zakazan je za nedelju 03. marta od 17:30h u Pinkiju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име