Nikola Matović i Nikola Mitrović pojačali Junior KV!

0
513

Ekipa Junior Kisele Vode novu sezonu otvorila je bodom u gostima kod Radoviša. U timu trenera Igora Kotevskog debitovalo je šestorica novih pojačanja, među kojima su i dva srpska internacionalca – Nikola Matović i Nikola Mitrović.

Matović igra na poziciji levog beka, ima 27 godina i dolazi iz Dubočice 54, gde je prošle sezone bio među najboljim strelcima.

Mitrović je desni bek, ima 29 godina i veliko međunarodno iskustvo. U Srbiji je bio u sastavu Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine, igrao je za grčku Dramu i Diomidis Argus.

Bio je u sastavu libanskog Al Nasera, katarskog Al Šamala i Al Kaleha Damama iz Saudijske Arabije, a ima i libansko državljanstvo i igra za reprezentaciju Libana.

Od domaćih, ekipa Juniora Kisela Voda pojačala se golmanima Dimitrom Bardakoskim iz Metalurg RA i Dinom Trajčevskim iz Butela, te levim krilom Filipom Fidanovskim iz Metalurg RA i levim bekom Ivanom Andrevskim iz Butela.

Junior KV je deo grupe B u Super ligi sa Eurofarm Pelisterom, Eurofarm Pelisterom 2, Tikvešom, Skopljem, Proletom, Radovišem i Golden Artom.

U narednom kolu izabranici Igora Kotevskog idućeg vikenda gostuju Skoplju.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here