Nikola Karabatić na meti klubova iz Saudijske Arabije!

0
449
PARIS, FRANCE - JUNE 11: Nikola KARABATIC of PSG during the French Cup Final match between HBC Nantes and Paris Saint-Germain Handball at AccorHotels Arena on June 11, 2022 in Paris, France. (Photo by Tnani Badreddine/DeFodi Images) - Photo by Icon sport

Saudijska Arabija je u centru pažnje fudbalske javnosti po basnoslovnim sumama koje nudi fudbalerima, a sada smo svedoci da će to biti i rukomet.

Prvo su kupili Andrea Gomeša koji je igrao za Melsungen, a najavljeno je da će zarađivati 600.000 evra.

Potom su se pojavile informacije da Petar Nenadić ima ponudu za prelazak u Saudijsku Arabiju, pa su se pojavile bombastične najave o angažovanju Mikela Hansena i Nikole Karabatića.

Obojica su pri kraju karijere, a Saudijci to žele da iskoriste da privuku druge zvezde da se tamo presele. Ima najava da su se prijavili za organizaciju Svetskog prvenstva 2029. ili 2031. godine.

Iz danskog Olborga, gde trenutno igra Hansen, u izjavi za „Ekstrabladet” se kaže da ponuda za njega još nije stigla. Isti mediji tvrde da Hansen ima mogućnost da sam bira kada će da prihvati ponudu od 6.000.000 dolara – sada, zimi ili sledećeg leta.

Danci pišu i da istu ponudu ima Nikola Karabatić. Ugovor sa PSŽ-om mu ističe sledećeg leta kada se igraju Olimpijske igre u Parizu i to će verovatno značiti kraj njegove karijere, ali bi dolari iz Saudijske Arabije možda učinili da se on predomisli.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here