Nikola Jezdimirović vodio Kasano Manjago do nove pobede – Aleksandar Stojanović postigao 7 golova za Trieste!

0
807

Kao što je poznato, Rukometni Žurnal prati razna takmičenja širom Evrope i sveta. Ovoga puta ćemo vam preneti informacije iz Italije gde je jako zanimljiva situacija. Za titulu se bore Junior Fasano i Konversano Dok su Sasari i Briksen na 3. i 4. mestu ali će kako stvari stoje baš ovi timovi izboriti plej of (polufinale).

U derbiju začelja sastale su se ekipe Rubiere i Karpija gde nastupa Miljan Erić. Domaćin je odneo pobedu sa 31:26 ali je srpski internacionalac u poraženom timu postigao 3 gola.

Alperija Merano je gostovala ekipi Albatra. Uz dosta muka su slavili gosti sa 23:24. Bogdan Petričević je za Merano postigao 4 gola te je bio 2. najbolji strelac svoje ekipe.

Sasari koji se nalazi na 3. mestu je dočekao Presano i u velikom derbiju slavio pobedu rezultatom 33:25. Damir Haliković je postigao 4 a Bruno Brzić je upisao 2 gola za domaći sastav.

Kasano Manjago je dočekao Epan i opravdao ulogu favorita. Nikola Jezdimirović je za domaćina postigao 6 golova i odigrao sjajnu odbranu dok se Saša Milanović još uvek nije oporavio od povrede te je svoje saigrače bodrio sa klupe kao pomoćni trener. Kod gostiju je Uroš Lazarević postigao 5 a Nikola Stanković 4 gola. Dragan Slijepčević se nije upisao u listu strelaca ali je bio sjajan u odbrani. Rezultat je na kraju bio 24:20.

Konversano i Trieste su odmerili snage u okviru 22. kola. Demis Radovičić je upisao 2 gola dok se Sedžad Abdurahmanović nije upisao u listu strelaca. Kod gostiju je Aleksandar Stojanović postigao 7 golova dok je Jan Radojković bio precizan 3 puta a Aleks Pernić je dodao 1 gol. Konversano je slavio pobedu rezultatom 28:23.

Briksen koji se nalazi na 4. mestu je dočekao Bozen te je slavio pobedu rezultatom 27:25. Arnad Hamzić je postigao 3 gola dok su se u listu strelaca upisivali Davor Čutura i Andrea Bašić. 1 gol je postigao golman Mate Volarević. Inače trener golmana Briksena je Dimitrije Pejanović. Za Bozen je 2 gola postigao Dean Turković a David Gligić se ovoga puta nije upisao u listu strelaca.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here