Nikola Jeremić i Njegoš Đukić karijeru nastavljaju na Ibici!

0
776

Nikola Jeremić i Njegoš Đukić koji su ove sezone nastupali u Premijer ligi BiH nastaviće svoje karijere u malo toplijim krajevima. U pitanju je španska Ibica gde će braniti boje drugoligaša Eivisa.

Nikola Jeremić je u svojoj karijeri branio boje Sloge iz Doboja, Vojvodine sa kojom je igrao SEHA ligu a zatim je igrao za banjalučki Borac i Gračanicu.

Njegoš Đukić je igrao u Lokomotivi iz Brčkog a zatim ga je put odveo u Rudar iz Kostolca a zatim je ove godine pružao sjajne partije u dresu tuzlanske Slobode.

Nikola Jeremić je za Rukometni Žurnal izjavio:

  • Nakon igranja u dobojskoj Slogi, novosadskoj Vojvodini, banjalučkom Borcu i ekipi Gračanice odlučio sam da je sad pravi momenat za odlazak u inostranstvo. Bilo je raznih ponuda, ali ova iz Španije mi se najviše dopala zbog velikih ambicija kluba i uz to savršeno je mjesto za život. Vjerujem da će sezona biti uspješna i da ćemo ostvariti zajedničke ciljeve.

Na pitanje Rukometnog Žurnala kako je došlo do saradnje Njegoš Đukić je izjavio:

  • Posle provedenih par godina i igranja na našim prostorima, odlučio sam se za jedan iskorak i mislim da je pravo vrijeme za to. Do dogovora je došlo tako sto je menadžer iznio par opcija ali mi je ova bila naprimamljivija zbog ambicija kluba sledeće sezone. A uz to je mjesto za život lijepo mnogo. Vjerujem u dobre partije i vjerujem u kvalitetan rad sledeće sezone.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here