Nezadovoljstvo u Bitolju – Da li će stručni štab ostati nepromenjen?

0
234

Eurofarm Pelister razočarao je bitoljsku publiku iako je na svom terenu pobedio Vardar 1961 (29:25), nema razloga za radost, jer su Bitoljčani ostali na drugoj poziciji u Super ligi.

Posle onih 30:25 u Skoplju, Pelistercima je bila potrebna pobeda od najmanje pet golova da bi preuzeli prvo mesto od večitog rivala. Eurofarm Pelister je imao +9, ali nije uspeo da zadrži tu prednost.

Bitoljska publika je aplauzom nagradila Vardar i njegovu borbenost, dok za domaće rukometaše nije imala najlepše reči. Sada je u vatru bačen i trener Aleksandar Jović, čija se trenerska fotelja trese zbog tri razočaravajuća rezultata sa Vardarom ove sezone. Tim ima dva poraza u obračunima sa najvećim rivalom, jedan u Superkupu i jedan u ligi, a ova pobeda je gorka i smatra se neuspehom, jer je Vardar u Bitolj došao sa virusom i ostao bez tri važna rukometaša.

Aleksandar Jović preuzeo je klub u martu 2023. godine, a najveći uspeh do sada je povratak šampionske titule u Bitolj. U Ligi šampiona klub ne može da se pohvali rezultatima, jer je pet poraza u pet susreta. Pritisak u Bitolju je ogroman, postoji nezadovoljstvo među ljubiteljima rukometa, tako da neće biti iznenađenje ako se cela situacija odrazi na ekipu.

Jović, Šundovski i Angelovski sada su u nezavidnoj situaciji. Pitanje je šta će biti naredni korak rukovodstva Eurofarm Pelistera, gde takođe vlada nezadovoljstvo trenutnim rezultatima tima.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here