Nexe startuje od 1/8 finala Kupa Hrvatske: Prvi protivnik drugoligaš iz Požege

0
403

Nakon velikih uspeha u SEHA ligi gde je osiguran nastup na Final Fouru i EHF kupu u kom nakon tri utakmice u grupnoj fazi imaju sve tri pobede, RK Nexe kreće u borbu i u Kupu Hrvatske.

Rukometni klub Nexe startuje u sredu u Požegi od osmine finala, a protivnik je dobro poznata ekipa RK Požega, trenutno vodeća ekipa 2. HRL Istok. Prošle godine RK Nexe zaustavljen je tek u finalu Kupa, a želja kluba ove godine je osvojiti barem jedan domaći trofej.

Igrači su spremni, svi zdravi te se s pravom očekuje i pobeda u ovoj utakmici kažu iz kluba.

Trener Hrvoje Horvat iskazao je zadovoljstvo svojim igračima i utakmicama koje je RK Nexe ostvario zadnjih nedelja, a pred utakmicu s RK Požegom takođe ne skriva ulogu favorita.

  • Lagana priprema i ulazak u novu priču, Kup Hrvatske u kojoj ipak moramo biti vrlo ozbiljni i koncentrirani. Naravno da ćemo neke igrače odmoriti koji su bili malo više opterećeni u zadnjim utakmicama EHF kupa i SEHA lige. Isto tako se nadam da će zbog toga neki igrači koji su imali manju minutažu to dobro iskoristiti te da ćemo odigrati tih 60 minuta u Požegi ozbiljno bez prevelikih pogrešaka.

Utakmica se igra u sredu 27.2.2019. godine u Požegi u Dvorani Tomislav Pirc s početkom od 19. časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here