NEXE dočekuje ljubuški Izviđač!

0
318

U nedelju se u Našicama igra utakmica 11. kola SEHA GAZPROM lige u kojoj RK Nexe dočekuje ekipu RK Izviđač iz Ljubuškog. Na gostovanju u Ljubuškom u drugom kolu koje je odigrano u septembru ekipa RK Nexe pobedila je rezultatom 24:23.

Utakmica se igra u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom u 19.15. Ulaznice za utakmicu se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Roko, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar i Caffe baru Radić. Prenos za one koji ne mogu doći u dvoranu će biti na Arena sport 3.

Održana je i konferencija za novinare uoči utakmice na kojoj su trener Hrvoje Horvat i igrač Tomi Vozab govorili o očekivanjima u ovoj utakmici, trenutnom stanju ekipe te pozvali sve navijače da dođu da podrže ekipu.

Previous articleRK Krivaja želi bodove u Kaknju!
Next articleMotivisano na Ruskinje!
Miloš Jovanović
Moje ime je Miloš Jovanović. Glavni i odgovorni urednik portala. Rođen sam 1997. godine u Jagodini i diplomirao sam na Akademiji vaspitačko - medicinskih strukovnih studija u Ćupriji, smer - radiolog. Rukometom sam počeo da se bavim 2004. godine u rodnom gradu a zatim sam odlučio se bavim isključivo medicinom i pisanjem o našem sportu. Primarni cilj - predstaviti ljudima prave lepote ovog sporta i vratiti rukomet tamo gde i pripada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here