Nexe čeka Eurofarm Rabotnik: Gadža i Horvat – “želimo pobedu”

0
169

Tri dana dele nas do utakmice 3. kola grupe B EHF kupa u kojoj RK Nexe igra protiv makedonske ekipe HC Eurofarm Rabotnik iz Bitolja. Gromovi su vodeći u grupi B s obe pobede dok ekipa Rabotnika za sada ima dva poraza. O snazi protivnika i očekivanjima u predstojećoj utakmici govorili su trener Hrvoje Horvat i igrač Ante Gadža.

Trener Hrvoje Horvat

  • Rabotnik je odigrao jako dobro u prvoj utakmici protiv Hannovera. U drugoj pred domaćom publikom su očigledno malo pali pod pritiskom da pobjede kod kuće što je na kraju rezultiralo visokim porazom koji mislim da nije realan. Oni mogu odigrati jako dobro šest nula u defanzivnom dijelu i tu su nezgodni. U napadu imaju nekoliko pojedinaca na koje moramo obratiti dobro pažnju kako nam ne bi napravili problema. Mislim da mi s jednim pravim pristupom, ozbiljnošću i koncentracijom bi trebali utakmicu riješiti u našu korist. Očekujemo da će nas publika popratiti kao i na prijašnjim utakmicama, a sigurno je da imamo šta i za pokazati te moram iskazati kako su o dečki jako zadovoljni što se tiče posječenosti utakmica jer im i to puno znači.

Ante Gadža

  • Sigurno neće biti lagano, saznali smo da je Rabotnik promijenio trenera tako da će imati još jedan motiv više. Izgubili su prve dvije utakmice te im je ovo zadnja slamka spasa. Mi moramo pristupiti isto kao u prve dvije utakmice i ako ćemo takvi biti nadamo se pobjedi. Vjerujemo da će publika doći u istom broju kao na prethodnoj utakmici, jer ono je stvarno bilo prekrasno. Zaslužili smo i mi i oni da još jednom uživamo u lijepoj rukometnoj predstavi. Mislim da smo kao ekipa stvarno odlični u obrani i napadu tako je moj posao kao koordinatora igre stvarno lakši, jer su dečki odlični.

Utakmica se igra u subotu 23.2.2019. u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama s početkom od 19:30 Ulaznice za utakmicu se osim na ulazu u dvoranu mogu kupiti u pretprodaji u Caffe baru Radić, Sport caffeu, Beer gardenu, Caffe baru Escobar, a prenos za one koji ne mogu doći u dvoranu biće na Sportklubu 2.

Isto tako RK Nexe je od prošle godine pokrenuo program vernosti za svoje navijače. Na svakom od navijača je samo da se besplatno registruje, preuzme aplikaciju na svoj pametni telefon te uživa u brojnim pogodnostima koje nudi članska karta RK NEXE.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име