Nexe “bije” vrlo važnu bitku u Nemačkoj!

0
225

Nakon burne subote koja je na mnogim licima izazvala i suze, ali i sreću (gostima), pred igračima Nexea je novi dan i nova prilika. Naime, u sredu 27.03. u Nemačkoj u Hannoveru igra se odlučujuća utakmica između domaćina Hannovera i RK Nexe. Nakon što su kod kuće izgubili od vrlo jake Tatabanya protiv koje nisu imali u tom trenutku rešenje, uostalom kako naglašava i sam trener Hrvoje Horvat, u sredu je ponovo sve u njihovim rukama. Mala prilika za popravni se pokazala već u nedelju kada se u Makedoniji igrala utakmica HC Eurofarm Rabotnik vs TSV Hannover-Burgdorf, ali nemački klub nije pružio domaćinu šansu već su ih s velikom gol razlikom pobedili i odluku o nastavku takmičenja odložili za sredu.

Šanse su tu, Hannover može da se dobije i u gostima, a u prilog tome govori i činjenica kako su ih Našičani u 2. kolu dosta lako i pobedili. Naravno, svesni su kako je ta utakmica igrana pred nekoliko hiljada navijača, ali kvalitet RK Nexe je velika i sigurno to može ponoviti i u gostima u Nemačkoj.

  • Vjerujemo u našu snagu, u dobru i kvalitetnu pripremu naših rukometaša te mirnu glavu, ali i ruku svih naših koji će se 27.03. nalaziti na terenu. – poručili su iz kluba.
  • Znamo kako će naši Gromovi morati stvarno dati sve od sebe kako bi bili bolji od domaćina, ali uvjereni smo kako to nije nemoguća misija i da uz dobar pristup možemo doma s bodovima na kontu. – dodali su rukovodioci Nexe-a.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here