Nenad Maksić preuzeo Slovenj Gradec!

0
458

Nenad Maksić je novi trener Slovenj Gradeca iz Slovenije. Nakon Partizana i Katarskog Al Sada Maksić se vraća u Sloveniju gde je dugo gradio igračku karijeru a sada u ulozi prvog trenera.

  • godine oženio sam suprugu Eleonoru, naše dvoje dece, Aleksa 1998. i Una 2004, rođeni su u Slovenj Gradecu. Činjenica je da sam bio srećan i zadovoljan životom u Slovenj Gradecu, ovde sam upoznao mnogo prijatelja i kao što sam im uvek govorio, najvažnije mi je bilo da osnujem porodicu. Moja sećanja na slovenački Gradec nikada neće biti zaboravljena, uvek ću voleti da dođem u grad rukometa i da se vidim sa prijateljima,  a sada sam se vratio ali u drugoj ulozi.

Iz klub kažu:

  • Godinu dana pred slavnu 70. godišnjicu rukometa na našim prostorima, vraća se naš najbolji strelac svih vremena, svakako jedan od najboljih stranaca koji je ikada igrao u Sloveniji i osvajač dve bronzane medalje na najvećim takmičenjima. Ovim potezom klub pravi veliki korak. Čvrsto smo uvereni da će Nenad postati uzor i mentor mlađim generacijama, kako bi one još više želele da igraju u belo-plavom dresu.

PRATITE NAS:

  • tik-tok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here