Nenad Kraljevski bez uspeha u Vrnjačkoj Banji!

0
831

Goč Merkur iz Vrnjačke Banje će potražiti novog trenera jer je Nenadu Kraljevskom istekao ugovor.

Kako Rukometni Žurnal saznaje agilna uprava iz Vrnjačke Banje je u pregovorima sa zvučnim imenom koje ćemo objaviti kada bude bilo potvrđeno našoj redakciji.

Što se tiče Nenada Kraljevskog, u Vrnjačku Banju je došao da uvede ekipu u viši rang ali ispostavilo se da Goč nikad dalje nije bio od elite. Loše vođenje utakmica u regularnom delu koštalo je ekipu iz Vrnjačke Banje 1. mesta a zatim još lošije vođenje utakmica u baražu i direktnog plasmana u viši rang. Dobio je Kraljevski još jednu priliku u doigravanju protiv Vranja 1957 ali mu je kolega Teodorović održao čas rukometa u Vranju te će Goč Merkur potražiti naredne sezone ulazak u viši rang sa novim strategom.

Na adresu nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, s kojom je osvojio titulu 2008. godine (poslednju u vitrinama kluba iz Ljutice Bogdana) stiglo je nekoliko ponuda. Kraljevski bi mogao da se vrati u Makedoniju gde je ostavio dubok trag. Pre povratka u Srbiju 2021. godine, sa ženskom ekipom Kumanova je bio šampion i osvojio je dva kupa u Makedoniji. Na klupi pančevačkog Dinama nekadašnji trener Zvezde je proveo sezonu i po. Sa ekipom iz Banata je u sezoni 2022/2023 stigao do osmine finala EHF kupa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here