Nemanja Vuković potpisao za Radnički 1964: “Drago mi je što sam došao u ovakvu ekipu i što sam deo baš ovakvog kolektiva”

0
284

Lider jesenjeg dela prvenstva Super b Lige, grupa „istok-zapad“, ekipa Radničkog 1964 je u jeku priprema za prolećni deo prvenstva povukla još jedan potez u cilju ojačanja igračkog kadra i realizaciji zacrtanog cilja sa početka sezone.Ugovor sa klubom iz grada na Lepenici je sklopio Nemanja Vuković (23), srednji bek sa bogatim superligaškim iskustvom, koji će znatno pojačati konkurenciju na bekovskim pozicijama. Vuković je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Crne Gore.

  • Dolaskom Nemanje Vukovića dobili smo na širem izboru mogućnosti na poziciji beka a samim tim i unapređenju igre. Nemanja će se svojim iskustvom igranja u super ligi veoma brzo uklopiti u naš sistem rada I treninga. Profil igrača Vukovića nam je bio neophodan za nastavak prvenstva i realizacijiu našeg cilja a to je ulazak u super ligu…  -jasan je Aleksandar Radosavljević, šef stručnog štaba.

Nemanja  je rukometom počeo da se bavi sa 9 godina u rodnim Pljevljima a u karijeri je nastupao za Rudar iz Kostolca, Budvu, Radnički iz Kragujevca, Priboj, Novu Varoš i Mokru Goru. Student je pete, završne godine fakulteta bezbednosti.

  • Drago mi je što sam došao u ovakvu ekipu i što sam deo baš ovakvog kolektiva. Grad, ljude i veliku većinu saigrača poznajem iz prethodnih sezona, tako da se nadam da ću se brzo integrisati u sistem i koncepciju rada. Atmosfera, organizacija i pristup prema radu je na visokom nivou. Pozitivno sam iznenađen funkcionisanjem kluba. Izlazim iz teške povrede posle skoro godinu dana i naišao sam na veliko razumevanje i podršku ljudi iz kluba, što mi puno znači i možda je to i bilo presudno za dolazak u Kragujevac. Mišljenja sam da sam izabrao pravu sredinu za nastavak karijere, pogotovo što nam se ambicije i pogled na budućnost podudaraju. Siguran sam da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve. – poručio je Nemanja Vuković.

Vuković je vernost klubu overio na 18 meseci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име