Našičani će pamtiti 2018. godinu: Ispisana istorija!

0
238

Hrvatski Gromovi, rukometaši RK Nexea, uprava kluba kao i svi navijači sigurno će dugo da pamte ovu 2018. godinu.

Nakon odlične partije ujedno i 10. pobede u ovoj sezoni koju su Našičani ostvarili u SEHA Gazprom ligi protiv ekipe RK Železničar rukometni klub Nexe pokazao je istinsku snagu s kojom mogu biti itekako ponosni. Uz ove vrhunske rezultate, ove godine odigrano je i istorijsko četvrtfinale EHF kupa, a sigurno će svima ostati upamćena i utakmica u avgustu protiv PPD Zagreba i pobeda protiv dugogodišnjeg rivala.

O ovoj zadnjoj utakmici, uspešnoj protekloj godini, stanju ekipe iz Našica te vrhunskim partijama koje ih i dalje očekuju na proleće u EHF kupu i SEHA GAZPROM ligi govorio je trener Hrvoje Horvat i trener golmana Ninoslav Pavelić, dok je emisiju vodio Danko Justić.

Treneri su među ostalim istaknuli kako su vrlo zadovoljni zalaganjem i igrom svojih igrača, jako dobrom atmosferom te kako ih veseli što su se mnogi mladi igrači RK Nexea afirmisali u klubu i postali reprezentativci Hrvatske. Istaknuli su da je klub napredovao na jednu vrlo visoku lestvicu i da ih u 2019. godini čeka vrlo uzbudljiva sezona, možda još i veća nego ova koja je na izmaku. Pred Našičanima je veliki broj utakmica protiv vrlo jakih protivnika kako u EHF kupu, a tako i u SEHA Gazprom ligi. Takođe, istaknuli se da je klub vrhunski sastavljen zahvaljujući predsedniku Josipu Ergoviću i Nexe grupi te zahvalili svim članovima i sponzorima kluba koji su podrška ekipi i omogućuju uslove za postizanje vrhunskih rezultata. Za kraj trener Hrvoje Horvat i Ninoslav Pavelić uputili su čestitku svim navijačima, igračima i upravi uz želju da 2019. godina bude još bolja i uspešnija.

Šta su sve rekli treneri pogledajte u video prilogu TV Našica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here